Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007-2013

FUNDUSZE EUROPEJSKIE – DLA ROZWOJU INNOWACYJNEJ WIELKOPOLSKI

Sprzedaż internetowa świeżych i zdrowych produktów spożywczych

OFERTA » Sprzedaż internetowa świeżych i zdrowych produktów spożywczych

Na dziś uraczyć Państwa chcemy świeżą i zdrową rybą, odławianą ze zdrowych ekosystemów stawowych zlokalizowanych z Borach Tucholskich. Proces dostawy jest przejrzysty, a jego początkiem jest sprawdzone źródło pochodzenia. Przesyłki wysyłane są wprost z gospodarstwa rybackiego w miejscowości Kamienica w województwie kujawsko-pomorskim. Jakość ryb sprawdzana jest przez naszych specjalistów zarówno w przypadku każdego odłowu z własnych stawów, jak i w przypadku pozyskiwania ryb od zewnętrznych dostawców z regionu LGR Borowiacka Rybka.

W naszej ofercie już dziś znajdziecie Państwo świeże ryby hodowlane i jeziorowe, ryby wędzone słodkowodne, a także przetwory z nich wykonane.

Jesteśmy do Państwa dyspozycji bez żadnych ograniczeń na portalu www.dobreryby.pl.

W przygotowaniu poszerzenie oferty o wybrane ryby morskie – świeże, wędzone oraz przetwory z tych ryb.

Powiązanie Kooperacyjne już wkrótce dostarczy Państwu jeszcze więcej możliwości zakupowych, poszerzając ofertę o zdrowe, wzrastające całkowicie bez antybiotyków kurczaki. Z pewnością oferta ta zainteresuje tych wszystkich z Państwa, którym szczególnie zależy na bezpieczeństwie produktów spożywczych kierowanych do dzieci i cierpiących na alergię.